Alla inlägg den 19 mars 2008

Av Lena - 19 mars 2008 22:32

Sista heldagen innan påskledighet. Alla hundarna är med som vanligt. Idag fick de tillbringa större delen i bilen. Meja gillar bilen och sover gott när jag jobbar. På lunchen går vi till skogen för att släppa loss lite. Dom far omkring som skållade råttor. Jagar varann, leker med pinnar och brottas.


Meja är riktigt duktig på att gå med oss. Hon håller sig bredvid de andra så vi kan gå över hela verkstadsområdet utan problem. Sedan får de springa som de vill tills vi skall gå tillbaka igen.


Efter jobbet åker vi hem och äter. Sedan tar vi bilen upp till Kungsbackaskogen för att promenera en stund. Idag bestämde Carina och jag oss för att gå den långa elslingan. Vi hade inte hunnit så långt innan Catharina och Nemi dök upp och så var järngänget samlat igen.


Dom är så duktiga de små som kommer direkt när vi ropar. Vi fick beröm av en stavgångande man som tyckte vi hade väldigt duktiga hundar och det kan man ju skriva under på! Näckrosdammen intresserade alla valparna och det var inte långt ifrån att Tequila drattat i. Men hon backade upp i sista sekunden. Vi vek av från elslingan in i naturlekparken. Vi stannade en stund på ett ställe. Sexy som har barnasinnet kvar sprang i stora cirklar med en kotte i munnen jagad av alla valparna. Det går knappt att se att de är syskon längre. Nemi är ganska korthårig och långbent för tillfället. Hon påminner mest om Jussi, Bonitas helbror. Tequila är finlemmad och har ett underbart sött huvud. Hon har ljusblå ögon med en tanfärgad tår under ena ögat. Meja påminner mej om Tjorven, hon på Saltkråkan. Kort, rund och glad! Skall försöka ta ett kort på alla systrarna. Kortet här nedan tog jag på lunchen idag.



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards